Quest Land | Тиймбилдинг
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1365
page-template-default,page,page-id-1365,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Тиймбилдингът е процес/събитие, който позволява създаването и развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма. Ценностите могат да бъдат както единство, породено от взаимна зависимост, така и участие. Тези неща се постигат чрез дейности тип игри, често от колективен характер. Благодарение на тях участниците тренират способността си да работят в екип и да ценят всеки от екипа/отбора. Тиймбилдинг е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да извади най-доброто от екипа, да осигури развитие, положителна комуникация, ръководни умения и способност за сътрудничество.

A close-up of four business people holding pieces of a puzzle.

Ние можем да ви предложим организиране на тиймбилдинг за вашия екип, като го разработим по начин, който да отговаря на вашите нужди. Свържете се с нас, за да обсъдим идеите ви!