Quest Land | Отбор „Готините“ и „The best“
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1296
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1296,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Отбор „Готините“ и „The best“

Когато има рожденик в отбора ви шансовете за успех са по-големи. На отбор „Готините“ не им трябваше късмет, за да се справят със загадките и да станат сред първите най-млади наследници в www.questland.bg. Макар и с малко повече помощ отбор „The best“ доказаха, че също са добри и не по-малко смели.

Забавлението бе основния ключ и за двата отбора. Това им помогна да се справят с всяка от загадките. А когато всичко приключва с торта, подаръци и награди нещата са още по-хубави. Тези млади Илюминати показаха на възрастните как се играе с енергия и ентусиазъм до последния момент. Пожелаваме на Ивон и нейните приятели още по-големи успехи и много изненади.

Shares