Quest Land | Новини
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
7
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Новини

02 ян. Стани наш партньор и спечели буквално част от наследството в кеш

Стани партньор на Quest Land и спечели буквално част от наследството в кеш

Какво да направя?

Свържи се с нас и вземи своя уникален код. Дай този код на приятели и познати, за да се регистрират в игра или да вземат ваучер подарък .

Какво печелиш ти? (още…)

Прочети още

08 ное. Второ издание на СЕМЕЙНИ ИГРИ В QUESTLAND.BG

Семейството ви обича предизвикателствата, справяте се с всичко заедно, това да сте подложени на напрежение не е нещо ново. Изправете се пред загдките, които пазят голямото наследство и може да станете следващите, които да го наследят.

Резервирайте семейни игри в QuestLand.bg с намаление за 11-12-13 ноември. Вземете цялото семейство и елате да играете. Забавлявайте се заедно с децата и покажете, че семейството е най-добрия екип.

Децата до 10 години играят безплатно, а всяко дете между 11 – 17 е на половин цена. Гарантираме ви уникална емоция, която ще ви зареди за дни напред.

Семейните игри са спомен за цял живот, често те се предават като приказки или легенди и загадъчни истории с положителен край. Така е и в questland.bg, където вашето семейство ще докаже, че сте следващите наследници на голямото наследство.

Подарете си забавление, което ще ви зареди, ще провокира креативното ви мислене и ще покажете на децата, че мама и тате знаят много!

Прочети още

07 сеп. Игра за НАСЛЕДНИЦИТЕ през СЕПТЕМВРИ

Здравейте любители на загадките. Месец СЕПТЕМВРИ започна за някои с много забавление, фестивали, плажове и още много летни забавления в компанията на приятели.
Искаме това приятно изживяване да продължи за всички през целия месец и ако може лятото да не приключва никога. Това е и причината да подготвим изненада – томбола с награди за вас НАСЛЕДНИЦИТЕ на голямото масонско наследство.

След края на месец СЕПТЕМВРИ ще проведем томбола между всички, които са играли в стаята на НАСЛЕДСТВОТО в периода 01.09.2016 – 30.09.2016 без значение времето им за игра. И сред тях ще определим двама, които да получат по един от подаръците, които сме подготвили.
Наградите за НАСЛЕДНИЦИТЕ са две. Първата е надуваемо легло предоставено от www.bubblebed.bg ,а втората е ръчно печатана тениска от www.artandblog.com .

Готови ли сте да станете НАСЛЕДНИЦИ?

artandblog-questland bubblebed-questland

Прочети още

23 юли На хладно с Bubble Bed

Искаме да ви се похвалим с цветното кътче за релакс в QuestLand.bg . През горещините се размазваме на хладно с нещо студено в ръка и се наслаждаваме на удобството в това надуваемо легло. Всеки кандидат наследник ще има шанс да го пробва преди да се потопи в загадки създадени от Илюминати . (още…)

Прочети още