Quest Land | За нас
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
14
page-template-default,page,page-id-14,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Quest Land – real life escape game

QUEST LAND е място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви предизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да упражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.

Участниците в играта са затворени в една стая, която е уникална и има своя тематична атмосфера. За времето от 60 минути ви предизвикаме с множество загадки, които ще Ви помогнат, за да намерите изхода.

В играта могат да участват отбори от 2-ма до 5-ма души, като е подходяща за деца и възрастни, за тийм билдинги, за рождени дни,за всеки повод, за всеки който иска да се забавлява по различен и оригинален начин.

Ще успееш ли да намериш изхода?