Quest Land | Стани наш партньор и спечели буквално част от наследството в кеш
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1566
post-template-default,single,single-post,postid-1566,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Стани наш партньор и спечели буквално част от наследството в кеш

02 ян. Стани наш партньор и спечели буквално част от наследството в кеш

Стани партньор на Quest Land и спечели буквално част от наследството в кеш

Какво да направя?

Свържи се с нас и вземи своя уникален код. Дай този код на приятели и познати, за да се регистрират в игра или да вземат ваучер подарък .

Какво печелиш ти?

Ти печелиш по 1 лев от всеки играч в регистрирана игра или закупен ваучер подарък с твоя уникален код.  На края на всеки месец ще получиш в кеш сумата събрана от изиграните игри, закупени ваучери, които са използвали твоя код.

Какво печелят получилите кода?

Всеки използвал дадения му код, получава 5% намаление от цената за регистрираната игра или закупен ваучер.


Свържете се с нас!


Няма коментари

Сподели коментар

Shares