Quest Land | Предизвикателство Юли – Загадка 1
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1307
post-template-default,single,single-post,postid-1307,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Предизвикателство Юли – Загадка 1

08 юли Предизвикателство Юли – Загадка 1

За любителите на загадките отново упражнение за ума. Време е за първата загадка през месец Юли. Както вече добре знаете екипа на Quest Land ви предизвиква да намерите решението на тази загадка до края на деня. Споделите вашия отговор тук като коментар или на страницата ни във facebook. Молим ви да играете с реални имена, контакти и facebook профили. Това е нужно, за да можем при печалба да се свържем с вас и да си получите наградата. А тя е 1 промо код, който ще намали цената на игра или на ваучер-подарък в questland.bg /себестойността на промо код е 10 лв./. Трима от вас след края на играта ще получат кодовете за намаление! Очаквайте и още игри през месец Юли.

Спечели намаление за игра в QuestLand.bg с ум и бърза мисъл!

Загадка 1 / Юли:

questland_game-July_01

2 коментара
  • Димитър Раев, team Logiscape
    Създадено на 13:47h, 08 юли Отговор

    празон, отговор B

  • Пазител R
    Създадено на 11:25h, 09 юли Отговор

    Quest Land / real-life escape room Верният отговор е „B“ или „Б“ 😉 Поздравяваме тези от вас, които се опитаха да решат закачката. Тези от вас, които познаха отговора и получават промо код за намаление са Александра Рожнова, Press Lee и Димитър Раев . Моля да се свържете с нас през facebook или на пощата на questland.bg . Успешен ден за всички, които се наслаждават на хубавото време!

Сподели коментар

Shares