Quest Land | 3 дни е ВЕЛИКДЕН
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1116
post-template-default,single,single-post,postid-1116,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

3 дни е ВЕЛИКДЕН

17 апр. 3 дни е ВЕЛИКДЕН

Не всеки ден е ВЕЛИКДЕН и затова сме ви подготвили уникални подаръци за 3 празнични дни. Запишете се за игра в QuestLand.bg на 30 април, 1 и 2 май, за да докажете, че сте следващите достойни наследници на голямото наследство, и за да получат най-добрите от вас специални подаръци. В тези 3 дни общо 15 играчи/ 3 отбора ще имат възможност да спечелят по едно ръчно изработено златно яйце, с което ще украсят домовете си.

questland_golden_eggs_01

questland_golden_eggs_03

Наследството се увеличава и вие може да сте сред НАСЛЕДНИЦИТЕ, които да го получат. 15 приказни златни яйца очакват своите притежатели. Вие може да сте сред тях!

/ Яйцата не са от истинско злато, но ръчната им изработка и ограничените бройки ги правят безценни. /
Няма коментари

Сподели коментар

Shares