Quest Land | Предизвикателство Април – Загадка 1
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1106
post-template-default,single,single-post,postid-1106,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Предизвикателство Април – Загадка 1

12 апр. Предизвикателство Април – Загадка 1

Ако обичате упражненията за ума, тази загадка ще ви го раздвижи. Време е за първата загадка през месец Април. Както вече добре знаете срок за решаването и е до края на деня. Споделите вашия отговор тук като коментар или на страницата ни във facebook. Молим ви да играете с реални имена, контакти и facebook профили. Това е нужно, за да можем при печалба да се свържем с вас и да си получите наградата. А тя е 1 промо код, който ще намали цената на игра или на ваучер-подарък в questland.bg /себестойността на промо код е 10 лв./. Трима от вас след края на играта ще получат кодовете за намаление! Очаквайте и още игри през месец Април.

Спечели намаление за игра в QuestLand.bg с ум и бърза мисъл!

Загадка 1 е:

questland_game-April_01

1Коментар
  • Пазител R
    Създадено на 00:52h, 13 април Отговор

    Верния отговор на първата загадка през Април е „63“. Без конкуренция единствения участник дал верен отговор е Александра Рожнова. Моля да се свържe с нас през facebook съобщенията, по e-mail или през формата за контакти, за да и предоставим кода за намаление. Поздравления за всички, които се опитаха да решат тази загадка! Очаквайте новите ни предизвикателства скоро.

Сподели коментар

Shares