Quest Land | Предизвикателство март – Загадка 2
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1082
post-template-default,single,single-post,postid-1082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Предизвикателство март – Загадка 2

30 мар. Предизвикателство март – Загадка 2

Време е за втората загадка от нашето 3 дневно предизвикателство през месец Март. Отново срок за решаването и е до края на деня. Споделите вашия отговор тук като коментар или на страницата ни във facebook. Молим ви да играете с реални имена, контакти и facebook профили. Това е нужно, за да можем при печалба да се свържем с вас и да си получите наградата. А тя е 3 промо кода, който ще намалят цената на игра или на ваучер-подарък в questland.bg /себестойността на промо код е 10 лв./. Трима от вас след края на играта ще получат кодовете за намаление!

Спечели намаление за игра в QuestLand.bg с ум и бърза мисъл!

Загадка 2 е:

game-march 05 questland.bg

1Коментар
  • Пазител R
    Създадено на 00:03h, 01 април Отговор

    Верния отговор на втората загадка е „3“. Днес не е нужно да има жребий, защото имаме само 3 ма дали верен отговор. Иманата на печелившите са: Andrey Stanchev, Viktor Ivanov и Magdalena Tinkova. Моля да се свържатe с нас през facebook съобщенията, по e-mail или през формата за контакти, за да им предоставим кода за намаление. Поздравления за всички, които се опитаха да решат тази загадка! Останалите не се отчайвайте очаква ви още 1 загадка до края на Март 🙂 !!!

Сподели коментар

Shares