Quest Land | Уникална маса от двигател в QuestLand
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
1024
post-template-default,single,single-post,postid-1024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Уникална маса от двигател в QuestLand

18 февр. Уникална маса от двигател в QuestLand

С огромно удоволствие искаме да споделим с вас подробности за нов елемент в QuestLand. Благодарим на SDM design за чудесната маса направена от двигател на кола.

Любопитно е, че всеки двигател-маса си има история и нашата не прави изключение, но решихме в духа на загадките да закодираме информацията с букви и цифри BMW 730i. Само най-достойните и креативни наследници биха могли да достигнат до скритата информация. Но със сигурност визията трудно ще запазим дълго скрита от вас и затова самите ние споделим няколко снимки.

Разбрахме, че една от масите изработена от нашия талантлив партньор е била част от колата на Илия Павлов, но подробности по темата ще запазим в тайна.

Важното е, че около нашата маса вече посрещаме и настаняваме кандидат наследниците, за да подпишат своите завещания преди да се изправят пред предизвикателствата и загадките на Масоните. Ако искате голямо наследство скрито в QuestLand и смятате, че можете да решите бързо всичките загадки, елате и ще проверим дали след 60 минути ще бъдете по-богати!

questland_masa_01 questland_masa_02 questland_masa_03 questland_masa_04 questland_masa_05

Няма коментари

Сподели коментар

Shares