Quest Land | Отворете всеки катинар с любов
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
990
post-template-default,single,single-post,postid-990,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Отворете всеки катинар с любов

02 февр. Отворете всеки катинар с любов

Направете уникална изненада – подарък за Св. Валентин. Заедно с любимия човек до вас можете да си подарите различно и не повторимо изживяване. Тези от вас, които резервират игра до 11.02.2016 за деня на влюбените ще получат следното:

  • 1 различен час с любимия човек
  • по-ниска цена
  • подарък с комплимент за влюбени от екипа на QuestLand.bg 

 

Специалното ни предложение:

Игра за двойка: Вместо за 50 лв. ще можете да играете за 40 лв.

Игра за 2 двойки: Вместо за 85 лв. ще можете да играете за 65 лв.

За да направите момента още по-приятен и изненадващ можем да скрием в играта сред загадките подаръка ви за човека, който се намира най-близо до вашето сърце. Не пропускайте тази възможност да се забавлявате и да имате още един уникален момент с много положителни емоции. Живота е още по-хубав, когато споделяте всяка емоция и мисъл с любимата или любимия. Покажете си, че сте различни и специални един за друг! Избягайте от сивото ежедневие дори само за 60 минути!

Няма коментари

Сподели коментар

Shares