Quest Land | ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – ЗАГАДКА 3
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
982
post-template-default,single,single-post,postid-982,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – ЗАГАДКА 3

28 ян. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – ЗАГАДКА 3

Ето и третата загадка от 3 дневно предизвикателство. Както добре знаете имате само 1 ден, за да намиране на решението. Споделете вашия отговор тук като коментар или на страницата ни във facebook. Молим ви да играете с реални имена, контакти и facebook профили. Това е нужно, за да можем при печалба да се свържем с вас и да си получите наградата. А тя е 3 промо кода, който ще намалят цената на игра или на ваучер-подарък в questland.bg /себестойността на промо код е 10 лв./. Трима от вас след края на играта ще получат кодовете за намаление!

Спечели намаление за игра в QuestLand.bg благодарение на ум и бърза мисъл!

Загадка 3 е: questland_game-number_03

2 коментара
  • Елеонора Поибренска
    Създадено на 19:36h, 28 януари Отговор

    г)

  • Пазител R
    Създадено на 00:48h, 29 януари Отговор

    Благодарим на участниците в днешното предизвикателство! Верният отговор е: “ Г „. Изтеглихме трима от вас, които ще получат като награда промо код с намаление за http://www.questland.bg . Имената на спечелилите са: Ekaterina Yankova, ЕЛЕОНОРА ПОИБРЕНСКА и Катерина кирилова! Очакваме ви в стаята на „Наследството“, за да разберем дали ще сте следващите наследници на голямото масонско наследство! Моля тези, които спечелиха да се свържат с нас, за да си получите кодовете за намаление.

Сподели коментар

Shares