Quest Land | ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – ЗАГАДКА 2
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
976
post-template-default,single,single-post,postid-976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – ЗАГАДКА 2

27 ян. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО – ЗАГАДКА 2

Време е за втората загадка от нашето 3 дневно предизвикателство. И днес срока за намиране на решение е до края на деня. Споделете вашия отговор тук като коментар или на страницата ни във facebook. Молим ви да играете с реални имена, контакти и facebook профили. Това е нужно, за да можем при печалба да се свържем с вас и да си получите наградата. А тя е 3 промо кода, който ще намалят цената на игра или на ваучер-подарък в questland.bg /себестойността на промо код е 10 лв./. Трима от вас след края на играта ще получат кодовете за намаление!

Спечели намаление за игра в QuestLand.bg благодарение на ум и бърза мисъл!

Загадка 2 е: questland_game-number_02

1Коментар
  • Пазител R
    Създадено на 00:31h, 28 януари Отговор

    Благодарим на всички участници в днешното предизвикателство! Верният отговор е: 40 квадрата могат да бъдат преброени на графиката. Изтеглихме трима от вас, които ще получат като награда промо код с намаление за http://www.questland.bg . Имената на спечелилите са: George Spasov, Katia Stoimenova и Rossina Gancheva! Очакваме ви в стаята на „Наследството“, за да разберем дали ще сте следващите наследници на голямото масонско наследство! Поздравления за спечелилите, а останалите да не се отчайват, защото могат да се включат в третото предизвикателство! Моля тези, които спечелиха да се свържат с нас, за да си получите кодовете за намаление.

Сподели коментар

Shares