Quest Land | Предизвикателство – Загадка 1
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
966
post-template-default,single,single-post,postid-966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Предизвикателство – Загадка 1

26 ян. Предизвикателство – Загадка 1

Започваме с първата загадка от нашето 3 дневно предизвикателство. Имате срок до края на деня да споделите вашия отговор тук като коментар или на страницата ни във facebook. Молим ви да играете с реални имена, контакти и facebook профили. Това е нужно, за да можем при печалба да се свържем с вас и да си получите наградата. А тя е 3 промо кода, който ще намалят цената на игра или на ваучер-подарък в questland.bg /себестойността на промо код е 10 лв./. Трима от вас след края на играта ще получат кодовете за намаление!

Спечели намаление за игра в QuestLand.bg благодарение на ум и бърза мисъл!

Загадка 1 е: 

questland_game-number_01

 

2 коментара
  • Диляна Георгиева
    Създадено на 09:29h, 26 януари Отговор

    3

  • Пазител R
    Създадено на 00:49h, 27 януари Отговор

    Верния отговор на първата загадка е числото 4. На случаен принцип изтеглихме 3 имена сред тези от вас, които са дали верен отговор. Иманата на печелившите са: Илия Андреев, Rosen Antonov и Bogdana Sokolova. Моля да се свържат с нас през facebook съобщенията, по e-mail или през формата за контакти, за да им предоставим кода за намаление. Поздравления за всички, които направиха тази мозъчна гимнастика!

Сподели коментар

Shares