Quest Land | 3 дни, 3 загадки и 9 награди
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
959
post-template-default,single,single-post,postid-959,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

3 дни, 3 загадки и 9 награди

25 ян. 3 дни, 3 загадки и 9 награди

Знаем, че обичате загадките и логическите игри. Затова искаме да ви предизвикаме в 3 последователни дни да решите 3 загадки. Разбира се ще има и награди всеки от дните! Трима от вас, които дадат правилен отговор на някоя от загадките ще получат специален промо код. Всеки код ще бъде на стойност 10 лв.. При регистрация в системата на questland.bg притежателя на кода ще може да запише игра на по-ниска цена или да закупи ваучер-подарък отново на по-ниска цена.

Какви са условията на играта?

  • Всяка една загадка ще бъде публикувана на страницата на questland.bg и във facebook
  • Вашите отговори пишете като коментар под публикацията във facebook или като коментар на сайта.
  • В края на всеки ден ще бъдат обявени на случаен принцип 3-ма от вас, които сте дали правилен отговор. Общо 9 човека от вас ще получат промо код за игра или за ваучер подарък в questland.bg / стая Наследството.
Няма коментари

Сподели коментар

Shares