Quest Land | Лабиринт от ново поколение
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
950
post-template-default,single,single-post,postid-950,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Лабиринт от ново поколение

23 ян. Лабиринт от ново поколение

В началото на 2015 се създава лабиринт от ново поколение в National Building Museum във Вашингтон. Той е в такива размери, че можете да влезете в него и да се разходите или да се загубите. Разположен е на 346 квадратни метра.

Какво новото и различното? За разлика от обичайните разбирания за лабиринти в този, колкото по-навътре влизаш, толкова стените му стават по-ниски. В началото той е с 5 метрови стени, но в центъра му това е различно. Когато човек достигне до центъра, може да получи един поглед върху цялата конструкция. Това решение ще му помогне да прецени възможностите си и да направи план как да излезе по най-лесния начин ако разбира се има добра визуална памет и запомни пътя. Проекта е направен естествено за забавление, а не за да се изгубят хората завинаги. За наследниците на Quest Land това разбира се ще бъде детска игра, но би било приятно да се пробва.

05-big-maze03-big-maze 04-big-maze02-big-maze

Проекета е създаден от: Chi-Chi Lin, Ziad Shehab, Thea Gasseholm, Annette Miller / Благодарим за снимките на domusweb.it.

Няма коментари

Сподели коментар

Shares