Quest Land | Какви са впечатленията ви от играта в QuestLand.bg ?
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
928
post-template-default,single,single-post,postid-928,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Какви са впечатленията ви от играта в QuestLand.bg ?

06 ян. Какви са впечатленията ви от играта в QuestLand.bg ?

Здравейте наследници,
от скоро работим съвместно с vsichkistai.bg, които са един от сайтовете имащи за цел да популяризират качествените стаи в България. На сайта си те предлагат възможност да запишете отбора си, да споделите мнение, да качите снимка и оценка за стаите, които сте посетили. Така вие и всички фенове на това изживяване – игра да знаят коя стая си заслужава да посетят, кои стаи са добри и какво е уникалното им.


В тази връзка искаме да ви помолим да споделите вашето мнение за QuestLand.bg на страницата на vsichkistai. Така повече хора ще разберат за уникалното изживяване, което сте имали, а вие ще можете да сравните играта си с други отбори.

Благодарим ви наследници!

Няма коментари

Сподели коментар

Shares