Quest Land | Направете подарък за по-малко от 2 минути
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
904
post-template-default,single,single-post,postid-904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Направете подарък за по-малко от 2 минути

16 дек. Направете подарък за по-малко от 2 минути

Здравейте приятели, с радост ви съобщаваме, че стартирахме нещо ново и различно.
То е специално за вас и ще ви улесни в момента, когато искате да направите подарък за приятел или роднина с преживяване в Quest Land.bg.

Създадохме първи онлайн система за генериране на ваучери. С нея можете само за 2 минути още сега да генерирате ваучер, с който да подарите уникална емоция и изживяване.

Какво трябва да направите?

  1. Отидете на ВАУЧЕРИ И ПОДАРЪЦИ.
  2. Попълнете формата за регистрация.
  3. Платете по най-удобния за вас начин.
  4. Разпечатайте ваучера.


Най-хубавите подаръци за близките ви хора са тези, който са от сърце!


Няма коментари

Сподели коментар

Shares