Quest Land | Декември – месец на подаръците в questland.bg
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
321
post-template-default,single,single-post,postid-321,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Декември – месец на подаръците в questland.bg

18 ное. Декември – месец на подаръците в questland.bg

Месец на подаръците в QuestLand.bg . През месец декември ще раздаваме подаръци на новите наследници до края на 2015 година.

Запазете си час и се забавлявайте през декември.

За кого са подаръците?
Първите 20 отбора от вас, които се регистрират до 3 ти декември ще участват в празнична томбола.

Какви са условията за участие в томболата?
В томболата участва всеки отбор, който се е регистрирал за игра до 3 ти декември и ще играе в периода от 5 декември до 23 декември 2015 година.

Какви са наградите?
Всичките 20 отбора ще получат процент намаление за игра от 10% до 50% и още:

Всеки отбор ще получи подарък, с които да ви създадем още повече празнично настроение. Разберете какъв е вторият подарък на място!

Запазете час!

Няма коментари

Сподели коментар

Shares