Quest Land | QuestLand празнува първият си уикенд с до 100% отстъпка!
QUEST LAND real-life escape game. Място за забавление, където можете да сплотите вашия екип от приятели, колеги или да създадете нови запознанства. Това е най-новия метод за забавление, което е в реалния живот и е далеч от виртуалния. Екипа на Quest Land ви редизвиква да работите в екип, да намирате креативни решения, да опражните вашата наблюдателност и логическа мисъл.
real life, escape game, quest land,team,игра,екип,тийм билдинг,escape room,наследство,real-life escape game, София, избягай,измъкни се,предизвикателство,наследник,Масони
180
post-template-default,single,single-post,postid-180,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

QuestLand празнува първият си уикенд с до 100% отстъпка!

16 окт. QuestLand празнува първият си уикенд с до 100% отстъпка!

Ще успееш ли да излезеш достатъчно бързо от Стая „Наследството“, че да получиш отстъпка от 30 до 90% и дори безплатна игра?!

 

На 16-18 октомври, събота и неделя, е първият официален уикенд на QuestLand стая „Наследството“. По този повод решихме да организираме предизвикателство към играчите на Escape Games и смелчагите, които ще се престрашат да се изправят пред загадките в стаята.

Очакваме до 16 екипа да се борят за приза „Най-достойни наследници“, печелейки до 100% безплатно участие, специална грамота и награда за спомен от стаята!

Правилата:
– От 18:00 часа в петък, 16-ти октомври, до 24:00 часа в неделя, 18 октомври, всички отбори играли в QuestLand, Стая „Наследството“ ще ползват 10% отстъпка и ще участват в предизвикателството „Happy Weekend Challenge“ – колкото по-бързо излезете от стаята, толкова по-евтино и престижно ще е това за Вас!

Наградите
Ако успеете да излезете  до:

  • 60-ата минута – Печелите 20 % отстъпка и грамота.
  • 55-ата минута – 30 % отстъпка и специална грамота.
  • 50-ата минута – 40% отстъпка и специална грамота.
  • 45-ата минута – 50% отстъпка и специална грамота за „Бронзов Наследник“!
  • 40-ата минута – 60% отстъпка и специална грамота за „Сребърен Наследник“!
  • 32-та минута – 100% отстъпка и грамота за „Златен Наследник“!

Ако искате да докажете, че сте достоен Наследник и то от най-добрите, запазете своя час на Резервирай час за игра на www.QuestLand.bg/Резервация

От сега можем да ви гарантираме 2 неща – 10% сигурна отстъпка и ДИАМАНТЕНО добро настроение преди, по време и след играта.

Ръкавицата е хвърлена… вие сте на ход!

Няма коментари

Сподели коментар

Shares