Quest Land | QUESTLAND ТЪРСИ НАСЛЕДНИЦИТЕ
QuestLand търси наследниците на най-ценното масонско завещание по нашите земи. След 1923 година следите на наследството на Лидера на „Великата ложа на България“ се загубват някъде в София. Богорис, Майстор 33 степен е един от лидерите на Българските масони в началото на XX век. Той завещава всичкото събрано богатство на двама Пазители и техните наследници, като го защитава с решения на логически пъзели и тайни кодове.
QUESTLAND ТЪРСИ НАСЛЕДНИЦИТЕ
27
post-template-default,single,single-post,postid-27,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

QuestLand търси наследниците на ценно завещание

26 авг. QuestLand търси наследниците на ценно завещание

QuestLand търси наследниците на най-ценното масонско завещание по нашите земи. След 1923 година следите на наследството на Лидера на „Великата ложа на България“ се загубват някъде в София.

Богорис, Майстор 33 степен е един от лидерите на Българските масони в началото на XX век. Той завещава всичкото събрано богатство на двама Пазители и техните наследници, като го защитава с решения на логически пъзели и тайни кодове.

Чрез разрешаването им трябва да бъдат избрани най-достойните кандидати за Наследниципазители на голямото масонско богатство! Претендентите трябва да докажат качествата си и заслужат доверие за достъп до несметните богатства. Те трябва да решат редица логически загадки и докажат, че са достойни да станат следващите посветени в братството.

Ако смятате, че бъдещите наследници са сред вас, добавете адреса си в тайния списък, за да получите първи инструкции през месец септември на 2015!web-01

Няма коментари

Сподели коментар

Shares